top of page

Mijn foto in het Natuur Fotografie magazine

31-01-2024 In december publiceerde het magazine Natuur Fotografie een artikel over het thema ‘abstract’, geschreven door Iris Depassé. Ik heb enige tijd geleden bij haar de Academie voor Abstracte Fotografie afgerond en voor het artikel had ze een van mijn foto’s uitgezocht. Ik heb een foto van een pluizige paardenbloem gecombineerd met iets anders. Het resultaat is een abstracte foto waarbij je je in eerste instantie afvraagt: ‘Waar kijk ik nou naar?’ En dat is precies wat ik wil. Kijk eens anders naar alles wat je ziet. Veel van  mijn abstracte foto’s zijn opgebouwd uit bestaande beelden die samen een wonderlijk, soms betoverend, beeld vormen. Een van mijn foto’s die ik regelmatig exposeer hebben steevast de reactie: Ik weet niet waar ik naar kijk, maar ik word er wel vrolijk van. Ik denk dan: Missie geslaagd! Doordat Marcel een persbericht uitstuurde werd ik vervolgens uitgenodigd door Radio AFM om te vertellen over (abstracte) fotografie.Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page