top of page

Kunstboek & pop-up tentoonstelling

Zondagmiddag 22 april presenteerde beeldhouwster Hannie Kruisselbrink uit Sleeuwijk haar kunstboek ‘Gegoten kunst’ in de K-Loods van Fort Altena. Het boek met meer dan 90 van haar werken is uitgegeven vanwege haar vijfenzeventigste verjaardag. Onder applaus van zo’n honderd belangstellenden overhandigde Hannie het eerste exemplaar aan Jaap Hartman, die veel heeft betekend voor de opleiding van Hannie.

Fotografe Irene Damminga ontving uit handen van Hannie een bronzen beeldje als extra waardering voor het vele werk dat Irene aan de foto’s heeft gehad. Er was een pop-up tentoonstelling van zo’n 30 beelden van Hannie en op een van de muren werden alle beelden uit het boek levensgroot geprojecteerd. Het boek is in een kleine oplage geproduceerd en is (nog) verkrijgbaar bij Hannie Kruisselbrink en bij de V.Z.U.-uitgever info@marcelvaandrager.nl .

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page